Фото конкурс Балонена Фиеста

📸 Включете се във фото конкурса по време на балон фиеста Белоградчик 2022 и спечелете една от 6-те награди.
🔥 Как мога да участвам?
1. Заповядайте на фиестата в Белоградчик в периода 22-25.09.2022г.
2. Направете запомнящ се кадър с телефон, фотоапрат или таблет.
3.Качете снимката в коментар под този пост.
4.Споделете поста с приятелите си.
🎁 Наградите:
Наградата на пилотите – Свободен полет с Балон на стойност 300лв., за да изпитате тръпката от това незабравимо приключение. Снимката ще бъде избрана от пилотите, участващи във фиестата.
Наградата на PhotoSynthesis – място за фотография, хора и идеи – Ваучер на стойност 200 лв. за принт центъра им, за да запечате на хария незабравимите мигове. Снимката ще бъде избрана от служителите на магазина.
Наградата на екстремното списание 360° – Комплект екстремни списания в дизайнерска чанта на стойност 100лв. за снимката с най-много интеракции (реакции + коментари).
Наградата на Видео Фабрика – ваучер на стойност 200 лв. за всички фото и видео услуги. Снимката ще бъде избрана от управителя на Video Fabrika. За тази награда ще се разглеждат единствено снимки, направени с телефон.
Наградата на публиката – Ваучер на стойност 200 лв от Supergift.bg, изтеглена чрез томбола между всички споделили, харесали и коментирали снимките.
Специална награда от Диваци – покана за участие в епизод на Диваци за най-оригиралното селфи. Снимката ще бъде избрана от екипа.
Всички награди ще бъдат изтеглени на 30.09.2022г.
🏔За балон фиестата:
От 22-ри до 25-и септември 2022 г. над Белоградчишките скали ще се проведе втората балонена фиеста в страната. В нея се очаква да се включат една дузина балони с екипажи от поне 5 държави.
Повече за фиестата:
Линк към програмата:
🗓 Кога ще се проведе фиестата?
22-25 септември 2022г.
📍 Къде ще се проведе фиестата?
Около местността Белоградчишки скали.
💡 Идеи за локации за снимки:
– Панорамна площадка до Мислен камък
– Телевизионна кула над Белоградчик
– Белоградчишка крепост
– Площада пред полицейското управление
❓Аз съм професионален фотограф. Мога ли да участвам?
– Ако сте професионален фотограф, можете да изпратите авторските си снимки от фиестата на имейл адрес info@supergift.bg и имате шанса снимката Ви да бъде избрана за официална корица на фиестата догодина. Правата за използването и разпространението на избраната снимка могат да бъдат договорени единствено с нейния създател.
Фото конкурс Балонена Фиеста

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото