III Балонена Фиеста – Белоградчик

Балонена Фиеста – Белоградчик ви очаква за трета поредна година на най-красивото място за летене в света – Белоградчишките скали!
Пилоти от 6 европейски страни ще вземат участие със своите балони в събитието, което ще продължи от 21 до 24 септември 2023!
Свободни полети с балон над Белоградчишките скали и панорамни издигания с привързан за скалите балон ще се изпълняват при подходящи метереологични условия всеки ден сутрин и вечер, както следва:
– На 21 септември сутрин и вечер; Концерт на Ограничителна Заповед, Видин
– На 22 септември сутрин и вечер; Концерт на Остава
– На 23 септември сутрин и вечер; Концерт на Милена Славова
– На 24 септември сутрин;

Специална атракция по време на Фиестата ще бъде Луиза Душкова, която ще изпълнява спиращи дъха акробатични номера под балон!
Едновременно с полетите посетителите на събитието ще може да се включат в редица допълнителни активности като джип сафари, разходки с атв, фотосесия с летяща рокля, разходка с електрически велосипеди и дегустация на премуим вина от изба Боровица!

Запазване на места за свободен полет може да направите чрез сайта на Приключенски център – Белоградчик https://new.adventure-bg.com/fiesta-belogradchik/ на имейл: info@adventure-bg.com или на тел: 0877144777
Запазване на места за панорамно издигане не е необходимо. Качването в балона става по реда на пристигане на полянката. Издигания ще се правят сутрин от 7:00 и вечер след 18:30 при подходящо време.
Всяка фестивална вечер ще може да се насладите на концерти на любими групи и едновременно с това да се издигате с балон или да вечеряте от вкусната скара на местни майстори кулинари.
По време на фестивала обявяваме следните конкурси:
1. Фото конкурс
2. Конкурс за художници
Седемчленно жури от пилотския състав ще определи победителите в конкурсите, които ще получат изкушаващи награди, свързани с летене с балон
Събитието се осъществява с подкрепата на Фондация Америка за България!
III Балонена Фиеста – Белоградчик

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото