Свободен полет с балон над белоградчишките скали

Свободният полет с балон е истинско приключение, а усещането да летиш свободно и плавно над земята е несравнимо.

Свободният полет стандартно може да бъде планиран за половин или цял час, като над Белоградчишките скали предлагаме полети от цял час поради спецификата на терена, изобилстващ с прекрасни скали и големи горски масиви. В района на Видин или на определени мeста около Белоградчик може да се планират и половинчасови полети, особено когато групата от пасажери е по-голяма и всички искат да летят.

Полетът с балон над Белоградчишките скали продължава около час. Излитаме от една много красива полянка между скалите само на 2мин. пеща от централния площад в Белоградчик – Панаирището. Коша на балона събира средно 4 пасажера. Летим ниско над скалите и после високо с посоката и силата на вятъра. Свободният полет с балон е истинско приключение, а тези, които се осмелят за първи път да се качат в балон след това получават благодорническа титла на специална церемония. Кацаме на място различно от това, от което сме излетели, но наземния екипаж на балона ни връща обратно по земя с помощта на обикновен автомобил.

Свободен полет с балон над белоградчишките скали

2 коментара за “Свободен полет с балон над белоградчишките скали

  1. Здравейте В какъв часови диапазон се провеждат полетите (рано сутрин, след обяд?), каква е цената за допълнителното заснемане с дрон? За климатичните условия съм наясно, че се следи прогнозата за времето и каква е цената за сам човек възрастен 110кг,?

    1. Здравейте,
      Полетите с балон могат да се осъществят до 3-4 часа след изгрев и 1-2 часа преди залез. Обикновено излитаме сутрин между 7 и 8ч. Не предлагаме стандартно допълнително заснемане с дрон, но ако вие си го организирате не е проблем. Иначе килограмите е много важно да ги знаем предварително, но няма да ви таксуваме „свръхбагаж“ за вашите килограми. Цената е стандартната – 300лв за 60мин полет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Към началото